Livsstil

Vända dygn, halvfabrikat och kärlek

DSC_6251

Ny jacka och jeans från Sonnybono.se


I natt höll jag mig vaken fram till 03 någonting. Jag tog mig ett glad rött, tog ett par munnar av det och sen tömde jag ut allt i vasken. Seriöst, vad tänkte jag med ? Hur kunde jag tro att ett vin som vi haft i flera år , som dessutom stod framme i solen i förra lägenheten i ett par år skulle smaka bra ? haha!

Men jag lyckades i alla fall hålla mig vaken och försöka vända på dygnet inför nattjobbet. Det var länge sedan jag faktiskt dagen innan försökte vända på dygnet. Men med skitserier på tv, filmen coyote ugly ( förlåt grannarna för fulsång. igen). Jag kan inte låta bli att sjunga med högt och ljudligt. Nästan så jag ställer mig och dansar i soffan med haha!

Har varit och handlat på Lidl och jag har syndat. Det slank ner en färdig pizza. Det stod något med Meat lover. Den smakade oxå skit och var stark. Så nu sippar jag på en latte, njuter av en snus och är så glad för alla kommentarer och besök här i bloggen. Självklart kommer ingen någon kunna tysta mig, ingen kommer sänka mig och jag kommer fortfarande vara öppen med min sexualitet – jag behöver inte skämmas.

Nej nu ska jag fortsätta dricka min latte , kolla de sociala medierna ( ni gillar väl bloggens facebooksida Tommytott ) innan jag tar med mig hundarna och lägger mig i soffan, under täcket och kollar på coyote ugly .. igen! Jag får passa på att försöka vila lite till och mysa lite extra med kamphundarna innan nattjobbet kallar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.