Livsstil

Så mycket kärlek, natt jobb och utskälld av maffian

image

Nattens måsten.

Nattens måsten ser ni här ovan. Snus och en energidryck för att klara av första natten på jobbet, men det ska nog inte vara några problem då jag sovit riktigt gott under dagen.

Ikväll på promenaden med kamphundarna, som var allt annat än medgörliga , så kommer det 3 mammor gåendes i rad med sina barnvagnar. Kamphundarna hade lyckats trassla in mig och snurrat runt kopplena ordentligt medans jag stod med gumpen i luften och plockade skit, så jag hade lite svårt att hålla reda på de små liven. Och där kom dom 3 musketörerna gåendes, varav dom stannar och den ena mamman skäller ut mig ordentligt för att jag inte kan dra in kopplena till hundarna när det kommer 3 mammor med barnvagnar och har svårt att flytta sig?!  Jag hann inte säga mycket då hon pratade på både ut och in andningen. Men jag fick de andra 2 mammorna att asgarva då jag påtalde att hon skulle ta ett djupt andetag och ta efter sin söta dotters humör i stället – Hon skrattade gott åt Prada som stod på bakbenen och slog med frambenen. <– -vågar jag ha kvar det eller blir jag halshuggen och dömd för mammahatare? 😉

Ni anar inte vilken värme som sprider sig i mina sociala medier i dag. Fått fantastiska kommentarer, kärlek och massor med mail. Ni är helt fantastiska och självklart kommer jag inte sluta skriva och dela med mig och fortsätta vara jag. Jag kommer fortsätta skriva om homosexualitet, mina erfarenheter och jag kommer fortsätta dela med mig av vardagen och fortsätta vara den skämtsamma person som jag är.
Det kommer fortfarande komma inlägg om mammamaffian, åsikter och blandat med trams och allvar.

Jag kommer försöka svara på varje kommentar jag fått från er alla.  Ni är kärlek!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maria E 16 oktober, 2015 at 07:31

  Har inte hunnit läsa på några dagar och tänkte att jag kommenterar bögjävel inlägget här. Jag kan ju inte på långa vägar förstå vad du går igenom eller hur det känns men jag förstår att det är fruktansvärt jobbigt bitvis. Jag läser din blogg för att jag gillar den och dej, den bild du ger av dej själv på bloggen. Ärlig, rak och ganska ofta lite corny, som jag själv är, den passar mej. Fortsätt du i samma stil och kicka lite ass nu och då, låt inte hatarna dämpa dej. Och ja vissa mammor borde ta efter sina barn lite mer😂

 • Reply Sara ~ Candis 16 oktober, 2015 at 12:59

  Kort och gott. Man ska inte gå i bredd med barnvagnar 😛 fucktaaards

  • Reply tommytott 16 oktober, 2015 at 15:15

   hahaha! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.