Livsstil

Vända på dygnet , regn och snoppchock

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går gick jag av mina nätters jobb och gick på ledighet och planerade att sova till 12 för att försöka vända på dygnet så fort jag bara kan, eftersom jag vill ha ut så mycket som det bara går av ledigheten och faktiskt ha ett socialt liv, för det har man verkligen inte när man jobbar natt ! Men tror ni jag lyckades ? Jag sov till 14 och somnade om direkt till 15 och sen somnade jag på kvällen och sov mellan 19.30-20.00 och sen var det kört … 03 var sista gången jag kollade på klockan i natt!  Och vaknar vid 12 ?! Heja Totten, du är verkligen helt fantastisk på detta.

Kamphundarna är rastade i regnet till deras förtret. Gizmo hatar det, men jag känner att jag måste bli hårdare och faktiskt ta de längre promenaderna även i regnet, för nu får det var slut tramsat med de små liven. Inte för att jag heller uppskattar och gå ute och bli blöt, men va fan gör man inte för att hundarna ska göra i från sig allt så man slipper springa ut titt som tätt?

Gizmo ville vara med bild i dag och ja, han hoppas väll att någon snygg chihuahua tös ska uppskatta hans snoppschock som han gör i dag. Grisig är vad han är och jag orkar inte lägga ner extra tid i photoshop och dessutom är jag asadålig på att redigera bort saker snyggt …haha!

I dag händer inte så mycket faktiskt. Jag och syrran ska eventuellt ner på Malmö festivalen en sväng och kolla in den, lyssna på Melissa Horn , men är det regn så vette fasiken om jag är så sugne på springa på festival.  Vi får hoppas det spricker upp.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.