Livsstil

Vårfin, served bil och misslyckad mr grey

DSC_1213

 

Hej godingar. I dag blev det kliva upp tidigt. Kamphundarna bråkade inte larmet ringde, ja nu läste rätt, på ledig dag skulle larmet på mobilen ringa då vi hade inbokad tid i Svedala för att serva bilen och få på nya listen och lämna sommardäcken som tillhör gamla bilen. 2 timmar blev vi i Svedala innan vi kom där i från och under tiden hann jag prata med älskade Anna och se hur man byter framruta på en bil. Coolt som fan. Och bilen är servad och listen är på, så nu är bilen komplett och min själ är hel.

En runda till sjömannens tvillingsyter och drog med dom till dollar store då vi behövde handla billig säckar och andra städartiklar till flyttningen. Och så inhandlade jag hårfärg. Jag tänkte ge mig på att bli den nya mr grey, men som ni ser misslyckas jag och har en väldigt öm hårbotten. Blekningsmedel och sen i med färg med blekningsmedel. Jag kommer inte köpa hårfärg på dollar store mer haha. Så ingen mr grey här inte utan lite ljusare och vårfin i håret blev jag.. och öm i hårbotten.

Hemma och fixar.  Slafsat ihop en hemmagjord marinad till dagens middag så köttet ligger och gottar sig. Nypotatis med tillbehör. Yummie!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Thommy LA Gunnarsson 15 april, 2015 at 18:24

    Ni får ha en fortsatt underbar helg.

  • Reply fanny ahlm - hörselskadad 15 april, 2015 at 21:10

    så fin blogg du har, är allt bra annars? Kika gärna in i min blogg där du kan följa mitt liv, där jag själv är hörselskadad, men många verka tro att det är ett handikapp, vilket det inte är, jag hör ju bara dåligt annars är jag stort sätt precist som du, just nu är vi i den perioden då allt ska vara perfekt för att allt ska funka, men jag ger inte upp, trots det så pluggar jag till elektriker och har massa drömmar i livet. Låter det intressant? varför inte ta ett kik? Ha en bra kväll!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.