Livsstil

När allt går fel, tighta jeans och bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering.

1234 ….10.
Ni anar inte hur många gånger jag har räknat till 10 i dag. I dag är en dag då inget får gå fel och där allt bara går fel. Morgonen börjar med att min apple watch bara visar ett äpple trots att den legat på laddning hela natten, jag kan inte starta om den och lyckas till slut tvångsomstarta den men den visar fortsatt bara ett äpple. Fan! Jag gör mig klar och kör till Scandinavinphoto för att kolla in batterigrepp och ska köpa ett extra minneskort, köper bara minneskort för att mitt andra hittar jag inte och jag kunde inte bestämma mig om batterigreppet, så jag kör hem. Kommer på att jag ska gå igenom utrusningen inför fotograferingen, för det kan ju vara bra? Formaterar det gamla minneskortet, torkar av objektiven och batteriet är laddat. Testar mitt telezoom, det fungerar som det ska men mitt fasta 50mm hakar upp sig och hänger sig. Tillbaka till Scandinavianphoto och kollar deras begagnade hylla, kunden före norpar det fasta 50mm 1.4 , (idiot) som jag var spekulant på så jag får ta det fasta 85mm 1.8 och känner att nu kan jag i alla fall överleva och leverera foton som det är tänkt att en fotograf ska göra som bröllopsfotograf – hej extra oplanerade utgift.

Men tror ni det slutar där? Nej absolut inte!

Måste tanka Mr grey för att jag ska ta mig både dit och hem och tror ni inte det fortsätter? Tank kortet fungerar inte trots att vi betalat in pengar för flera dagar sen. Helvetes jävla kuk helvete vrålar jag högt och den äldre gubben och tanten som står på andra sidan pumpen fick nog en hjärtinfarkt ..  men jag får tanka bilen på mitt vanliga kort och här vill jag bara lägga mig ner i fosterställning och gråta men kör hem och testar objektivet på kameran och det fungerar väl på min kamera, tar en nocco och skriver till sjömannen. Andas Totten, du fixar detta!

Det är tydligen inte min dag i dag och jag skulle helst av allt bara vilja lägga mig på en strand i mina badbyxor och dö en smula, men i stället så får jag skaka av mig morgonens och förmiddagens fantastiska start , dricka min nocco och svettas i mina svarta tighta jeans. En fotograf ska ju inte bara leverera fina foton på en av parets viktigaste dagar, man ska ju se anständig ut i 100 graders tropisk värme. Men hej , homototten fixar detta, allt har ju gått fel denna dag så nu kan det väl inte bli värre? Det skulle väl vara om byxorna spricker i kyrkan och bögen visar röven .. Men hej , lyckliga gäster i så fall haha!

Totten, stay positive haha!

P.s Fotot är taget direkt när jag gjort mig klar och innan jag blir novis om att dagen ska göra kaos med mig. D.s

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.