Livsstil

Halloween, första november och söndags häng

I går blev det en runda till Trelleborg ( staden som både stinker och glömts bort ) av så många olika anledningar. Vi åkte dit för att syrran, Mattias och Thea skulle på Dollar store och sen gå en runda i deras “stads park” för att kolla på fåglarna och dom undrade om inte vi kunde ses och ta en promenad – vilket vi gjorde och även shoppade lite på dollar, vi hade inget som vi viste vi behövde från dollar, men nog fan kommer man ut med en full påse ändå och det var ju tur att vi åkte dit för vi fyndade varsin ful halloween mask till middagen vi skulle på senare på kvällen.

Halloween middag med vänner.

Det blev en stillsam Halloween för oss och inget röj alls, vi har ju släppt det där med röjarlivet för länge sen så vi cyklade hem till våra vänner , Alexandra och Anders och körde en halloween middag vi fyra och passade på att mysa med katterna och mysa med deras nya tillskott som dom är jourhem åt innan kattungen har växt till sig, kommit i gång med maten och är stadig och vaccinerad för att leva livet hos Alexandras syster som ska ta över katten.  Hemmagjord pizza, glass i apelsiner och spel och vi var hemma strax efter 22.30.

Första november i dag och solen kämpar sig igenom molnen, det blåser och helgen går mot sitt slut. Herregud, hur kommer det sig att de lediga helgerna bara springer iväg och det känns som man inte hinner med allt man önskar att man egentligen gjorde?  I dag blir det uträtta lite ärenden, ta tag tvätten, tvätta sängkläder och renbädda och försöka njuta av dagen så mycket som det bara går.  Söndags häng med sjömannen och kamphunden blir det och så det där jävla dilemmat som är varje dag : Va fan ska vi äta i dag då?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.