Livsstil

Blicka frammåt, rötmånad och längtan

I går gick jag och kamphunden Chanel och la oss kl 20. Jag kunde inte somna men det var oerhört skönt att bara lägga sig och vila. Jag har sovit asadåligt i natt för jag har vaknat av att jag är så sjukt törstig och jag nojar nog lite över magen eftersom jag nu trycker i mig 12 tabletter varje dag ( 2 av dessa är för just magen, 1 morgon och 1 kväll ). Men ändå. Jag har dessutom börjat dricka glutamin morgon och kväll för det ska tydligen oxå vara bra för magen och inte bara för musklerna.

Vid 07 tiden slog jag upp min melerade ögon. Inte för att jag var törstig utan för att jag vaknade, men jag somnade om efter att ha kollat lite på telefonen och vid 9:45 drog jag mig av sängen efter att jag kollat lite på nyhetsmorgon och hört dom pratat om rötmånad. Jag fick panik och var tvungen att kolla igenom kylen i fall vi hade något som varit öppet lite längre och det hade vi , så det slängdes.  Så kära vänner, var nu aktsamma och handla inte hem för mycket så ni måste slänga massa mat i onödan.

Poo-pourri är helt fantastiska.

För att gå över till något helt annat så skrev jag ju ett inlägg om no more smell from hell när du går på toaletten tack vare Poo-porri, ni kan läsa inlägget här. Jag är frälst, för jag var lite tveksam om det skulle fungera och dom fungerar verkligen. Jag älskar dom och använder dom varje gång och när sjömannen är hemma vrålar jag , glöm för fan inte att spraya först haha. Är du själv sugen på köpa så kan du köpa dom här eller följa dom på Facebook för erbjudanden – CPHBliss Sverige & CPHBliss Danmark.

I dag blir ännu en dag med massor av vila. Jag måste dock köra i gång lite tvätt så jag har lite kläder att använda. Jag har ny tee som ni er på bilden. Jag beställde den tydligen från wish i samma veva som jag beställde solbrillor, som jag förövrigt inte fick de jag beställde, men denna tee var faktiskt riktigt snygg och i bra kvalitet, i like. Nu fortsätta dricka mitt kaffe, jag hade mjölk till 2 små koppar kaffe,så jag måste försöka ta mig iväg och handla lite mjölk i dag med ! En dag i taget och blicka frammåt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.