Livsstil

Snöhelvete, haltande kamphundar och hand och fotledskydd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snön har kommit till Skåne och jag suckar, hundarna tramsar och haltar då det blir kallt och gör ont på de små tassarna. Ja, alla 3 började halta samtidigt och Prada fick först ett frispel och sprang runt som en galning medan Chanel smög sig fram och Gizmo tog väldigt höga steg .. som om det ska hjälpa haha!

Jag låg vaken mellan 02-05 i natt och sen somnade jag om. Vaknade därför strax efter 10. Helvete?! Jaja, jag behövde väl sova efter att ha varit vaken i natt och förhoppningsvis kan jag somna i tid ikväll. I dag är det inga speciella planer, bara hålla mig hemma med kamphundarna, dra över med dammsugaren och moppa golven och ikväll väntas date med tvättmaskinerna… Otroligt spännande!

Jag söker med ljus och lykta efter bra hand och fotledskydd. Jag har fått bra tips, men mailat företagen för att få svar på lite frågor, jag vill inte beställa hem skydd och sen kan jag inte använda dom som tänkt. Handleds skydden är ju inga problem, men jag har så ont i mina fotleder och hela fötterna att jag behöver ha bekväma skydd som jag kan ha på mig i skor .. Och eftersom jag inte hittar något ställe här i Malmö som har så jag kan testa så får jag helt enkelt avvakta tills företagen hör av sig och svarar på mina mail. Snälla, svara pronto!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Margareta 5 januari, 2016 at 12:49

  Undrar om inte Back on Track skulle vara bra för dina leder, med keramisk textil som alstrar värme när man rör sig. Jag använde det för mitt knä när det var som värst och en bekant har det för sin ländrygg. Fast det har du kanske redan testat? Annars kan du googla för att hitta närmaste återförsäljare. Back on Track har förresten även suveräna hundtäcken, vår lille skrutt som har vissa ryggproblem använder det på vintern!

  • Reply tommytott 5 januari, 2016 at 13:01

   Tusen tack för tipset, ska googla och se vad detta är för något! Tycker jag känner igen namnet långt bak!

 • Reply Sanna 5 januari, 2016 at 14:04

  Det finns en butik i Trelleborg, Nykelpigan. Du kanske redan kollat där, jag vet inte exakt om hon har det du letar efter. Men jag har själv köpt riktigt bra knäskydd hos henne för några år sen. Som sagt vet inte om hon har det du letar efter men värt att kolla upp kanske 🙂

  • Reply tommytott 5 januari, 2016 at 14:05

   Tusen tusen tack, jag får ta mig en tripp till Trellehulla och kolla! 🙂

 • Reply Sanna 5 januari, 2016 at 14:05

  Stavfel 😂 Nyckelpigan.

  • Reply tommytott 5 januari, 2016 at 14:05

   ahaha! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.