Homosexualitet

Vem ger dig rätt att ha åsikter om hur jag är för att jag är homosexuell

Jag har de senaste dagarna tänkt mycket och varit både lite nere och arg för att folk är idioter. Vad är det för fel på människor? Vad ger er rätten att säga saker om mig och min kropp, mitt sett att vara för att jag är homosexuell? Jag har fått höra att jag har vetat att du är bög hela tiden?  Vad tycker du jag ska svara på den frågan? Vill du att jag ska säga grattis, vilken härliga människokännedom du har ?  Eller att folk har sagt att jag måste vara bög för att dom anser att jag är bög för att dom ansåg att jag var feminin när jag kom ut ? Folk har så jävla mycket åsikter och jag vet helt ärligt inte vad dom vill att jag ska göra med informationen? Ska jag säga, grattis .. ännu fler idioter är födda på denna jord. Eller vill dom att jag talar om för dom att världens vigaste man kröp upp i röven och försvann, synd det inte var du. Eller att dom bara har ett ansikte en mamma kan älska? På riktigt – vad vill ni att jag gör med informationen, mer än att tacka för mig och be er dra åt helvete med er information.  Det är fan skrämmande att man anser sig ha rätt till dessa åsikter och ha rätt att trycka upp dom i ansiktet på, någon för att dom har rätt att säga så till ett homo?

Tack för att du upplyser mig om något som jag vetat hela mitt liv, att jag är bög, jag visste det faktiskt inte så jag uppskattar din information. IDIOT!!!

Nåväl, vad fan är en bal på slottet?

Lyckan när solen värmer en.

Det är söndag och jag är på strålande humör , morgonpromenaden med kamphunden var härlig. Det är härligt väder ute och man ville inte lägga sig ner och dö av kylan. Fåglarna kvittrar och solen den värmer, våren kommer närmare för varje dag. Bara för man skriver det och outar det så lär det väl komma en omgång med snö till bara för att haha!

Det är en dag kvar och i morgon får vi äntligen hem våran saknade och älskade sjöman. I går fick jag dessutom avisering om att hämta ut ett paket. Skorna jag beställde för en månad sedan har äntligen kommit, efter att har legat fast hos tullen alldeles för länge , men jag slapp betala tull och skorna är snygga, dock har jag inte testat dom ännu så jag ska inte riktigt ropa hej ännu haha!

Annars, i fredags blev jag för er som inte följer mig på instagram morbror till en liten kille. Så söt och så älskad redan.
Nu ska jag fylla på glaset med mer kaffe, fulsjunga för grannarna och sedan ta tag i lägenheten och dagen. I dag ska jag nog försöka komma ut på en promenad i solen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.