Livsstil

Inredningsdetaljer, mammamaffian och sista kvällen

DSC_7187

Present från syrran efter hennes besök på G-kås i går! 

Hej första december! Nu jävlar går det undan och snart är 2015 som en blöt fläck på lakanet. Tänk att det redan är december och snart ett nytt år, vad hände med 2015 och vart tog det året vägen? Jaja. Första december och från och med i dag kommer det på min instagram, Tommytott dyka upp en favorit i repris, en ny sång varje dag fram till självaste julafton.  Så in och följ mig där.

Vi har just kommit in från en promenad med kamphundarna och ett möte med mammamaffian. Satans surkärringar. I dag fick kamphundarna gå lös, vilket gick skit bra tills mammamaffian traskade förbi med en mycket glad och jollrande bebis i vagnen. Självklart eftersom de små liven älskar barn, så sprang dom efter dessa. Inte ett leende eller en reaktion, mer än the bad eye till bögarna bus. Sjömannen lyfter upp Gizmo och håller upp honom så han får titta på bebisen .. inte en tillstymmelse till leende från morsorna.

Ikväll går jag på natt 3 av 5 och nu spenderar jag de sista timmarna med sjömannen. Han ska kliva upp tidigt i morgon bitti, ta tåget och börja resan mot båten för 14 dagar till sjöss. Jag hatar att inte få köra honom till tåget på morgonen och få en hejdå puss.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Annapanna 2 december, 2015 at 01:53

  Springer inom med en natti kram!
  14 dagar springer fort… Han får få extra många tjössar när du hämtar hem honom 😍

  • Reply tommytott 2 december, 2015 at 01:56

   Jag hoppas du har rätt. Men just nu känns det bara skit att han ska iväg, jag hade fasiken behövt ha honom hemma .. ett par veckor till!

   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.