Livsstil

Mongo bbq, bowling och bakande bögar

Bakande bögar.

I går gick jag från jobbet kl 13. Hur skönt en fredag? Jag dog nästan av lycka och jag kände mig som alla lyckliga mems och gif filer som cirkulerar på nätet om lyckan över fredag. Sjömannen hämtade mig och vi drog och iväg och handlade Champagne och annat alkoholhaltigt till kvällens Champagne kväll med vänner. Jag började dessutom på en ny vlogg, men den blev abrupt avslutad då jag glömde kameran hemma på kvällen haha!

Så jag har påbörjat en 2 dagars vlogg och förhoppningsvis kommer det blir superbra. Min dator samarbetar inte riktigt som jag vill.  Men i går efter vi handlat och kört hem och lämnat kamphunden så hämtade vi Daniella och Daniel, körde till en restaurang som heter Potala och åt svinbillig och god buffé. Det sverades sammanlagt 50 varma och kalla rätter, sushi och annat. Bästa var nog att dom även har fullständiga rättigheter och även har Mongo Barbeque som det stod på skylten innan man kom in. haha!

Efter maten när vi alla tryckt i oss allt för mycket mat så körde vi  hem till Katti och Niclas och drack lite vin, spelade wii, bland annat bowling, basket och wake board. Hej träningsvärk i kroppen. Jag förstår inte hur det kommer sig att jag spelar med hela kroppen.

Och nu ska jag börja googla recept på pizzabullar och sen måste jag ju kolla detta med kvällens klädsel. Vi har så mycket kläder att  det haglar fula ord, jag blir på asadåligt humör varje gång vi ska iväg på något. För jag har aldrig något att ha på mig. För man vill ju inte ha samma kläder varje gång, även fast det känns safe.  Jag kanske skulle dra på mig de nya fakeskin kalsongerna jag fick hem med dragkedja fram och bak, en fluga och strumpor upp till låren. Nej just det, det är champagne kväll och inte partnerbyte kväll.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.