Livsstil

1:a augusti, ett par droppar vatten och avstängt vatten

Välkommen Augusti.

Dag 2 där jag får kliva upp extra tidigt även fast jag har möjlighet att sova ut, men eftersom vattnet ska stängas av i dag igen så var det ju bara att kliva upp , trött som fan eftersom jag haft problem att sova i natt igen. Jag kan inte sova i sängen, den är för mjuk så jag tog påslakan, kudde och kamphunden och så la viss oss i soffan och där somnade jag efter ett tag, vi måste införskaffa oss en ny hård bäddmadrass.

Det är Augusti månad och nu på morgonpromenaden när jag gick med kamphunden föll det bruna löv från träden, det är extremt klibbigt ute , en högsommarvärmen som vi inte känt på flera år och så ser det ut som höst, en början på vintern. Jag önskar mig verkligen regn och när vi väl kommer in så hör jag ett muller, drar upp persiennerna och så ser jag att det har börjat regna lite smått. Jag öppnar fönster röjer i fönsterkarmen och tar min nocco och sitter där och tittar på det lilla regn som kommer. Snälla, kan det bara regna hela dagen? Vi behöver det so bad!  Och i skrivandes stund regnar det .. Äntligen!

Augusti du är så välkommen. Denna sommaren har verkligen försvunnit och augusti är mer välkommet än någonsin. Både jag och sjömannen har jobbat massor i sommar och nu är det bara ett par dagar kvar tills jag går på semester och sen är det bara ett par dagar till så kommer sjömannen hem. Den längtan att få hem honom och vetskapen om att jag får ha honom hemma i 14 dagar är något som jag längtar och ser fram emot. Jag ser fram emot en ledighet och semester  – Jag, Sjömannen och våran kamphund! 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.