Livsstil

Ribban beach

Ribban beach.

Vid 10 hoppade jag in i Mr Grey efter att jag rastat kamphunden en gång till innan jag begav mig till Malmborgs för att handla något att dricka och kanske nått att stoppa in i huvudet så man inte får blodtrycksfall eller riskerar att svimma i havet när man tar sig ett dopp och för att kolla om solskyddsfaktor 30 eller 50 , för jag läste att det ska man smörja tatueringen med för att den ska hålla när den just läkt. Tyvärr var det rensat på hyllorna bland SPF så jag tänkte att jag får smörja in mig ofta med SPF 15 och i tjockare lager.

Jag hittade en plats och hann ligga där ca 30 min och sen hör jag syrran ropa på mig. Hon och hennes kompis Kakan med barn var nere så jag förflyttade mig till dom och syrran hade både spf 30 och 50 så jag fick låna båda av henne. Det blev ett par dopp, jag tyckte det var lite små kallt efter man legat i drygt 30 graders värme i solen och stekt, men så jävla skönt att ligga på stranden och bara vara och koppla av på veckans enda lediga dag.

Lite mer än 4:a timmar blev det för mig på stranden innan jag tackade för mig, packade ihop och drog hem till kamphunden. Hon hade säkert klarat sig en timma till men jag ville hem till henne, duscha och fixa inför tvätten som jag har mellan 16-20. Det var ledigt nu efter att jag duschat så jag har kört i gång maskinen och jag har turen på min sida i dag verkar det som, ser ut som det bara blir 2 maskiner med tvätt denna gången. Jag har jobbat mycket och därför inte haft tid att använda så mycket kläder och fota outfitbilder till er här i bloggen.

Nu bara koppla av, skära upp melon och smula över fetaost. Det är ungefär det jag lever på just nu, för varm mat orkar jag inte ställa mig och fixa. Så sorry älskade sjömannen, jag har knappt handlat något och inte rensat ur frysen på mat heller  .. mer än glass haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.