Livsstil

Den där känslan av kärlek

Onsdag kväll och jag har kommit hem från jobb och sitter här och försöker varva ner efter en kväll på jobbet. Tröttheten börjar komma till min kropp, men inte den där tröttheten som känner att jag vill hångla upp kudden och kunna somna på typ 2 sekunder. Där är jag oerhört avundsjuk på sjömannen som bara behöver tänka på kudden och innan han ens hunnit lägga sig till rätta i sängen så sover han.

Det har varit en bra kväll på jobb och jag har mest skrattat och haft en bra känsla och kommit på mig själv ibland av att le med mitt mentalt störda leende och inse att jag måste se fruktansvärt knäpp ut som utan anledning och bara ler. Trots ett par tuffa dagar och att jag just nu försöker trycka bort känslan av en konstant ömmande mage så kan jag med handen på hjärtat säga att jag är oerhört lycklig.

I kväll trycker jag bort en konstat ömmande magen och bara njuter av hur jävla bra jag har det egentligen och att vi människor är oerhört dåliga på att faktiskt bara stanna upp och njuta av det vi har runt oss. Som mig själv, mitt magproblem tar extremt mycket fokus och att i stället för att lägga energi på det negativa bör jag fokusera på det bra. Ikväll har jag ännu en kväll blivit påmind hur mycket jag betyder för människor och hur mycket jag faktiskt uppskattar de jag har runt mig. Sjömannens sms som får mitt hjärta att slå fortare än vad bilen går på motorvägen, hur tacksam jag är för min älskade lillasyster som alltid ställer upp, jag kunde inte fått en bättre lillsyster och hur den bästa vännen i mitt liv, miss bubblebut får mig att skratta så tårarna spurtar av fisarna och hur kramarna från vissa kollegor får mig att känna att dom saknar mig.

Och med det vill jag bara säga att jag har det okej, mer än okej och att även ni bloggläsare får mig att känna mig fantastisk. Utan er hade bloggen inte varit där vi är i dag. Ni anar inte hur mycket jag uppskattar er. Nu ska jag rasta kamphundarna, göra mig klar för sängen och hoppas john blund vill komma snabbt och hångla med mig, i morgon väntar en ny mysförmiddag med kamphundarna och sen en kväll på jobbet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Margareta 1 februari, 2017 at 23:15

    Det här inlägget dubbelgillar jag! Så skönt att läsa nåt av en som är tacksam över att livet är så bra, världen är så full av klagan… Vi har så otroligt mycket att vara tacksamma o glada över allihop och det är så lätt att man glömmer bort det när livet rusar på!

  • Reply Meekatt 1 februari, 2017 at 23:29

    Tack för att du är du! Fina vännen!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.