Livsstil

Tisdag, fotografering i parken och krönikör

Jag har inte sovit många timmar per natt sedan i lördags natt, men i natt har jag fått sova 5 timmar oavbrutet.. Wihoo och jag vaknade, ville inte riktigt kliva upp för jag visste att jag skulle till vårdcentralen och lämna prov och för att sängen var så jävla skön, men kamphundarna behövde mat och komma ut så det var ju bara att kliva upp, ge dom mat och rasta de små liven.

Det känns som det är onsdag i dag, men det är bara tisdag. Och jag har nog chockat en hel del människor här i Malmö i dag.
Efter vårdcentralen körde jag till slottsparken , riggade upp stativ, kamera och ställde in den på fjärrkontroll och sedan gick jag loss och levererade pose efter pose. Jag har ju en krönika som ska skrivas i dag då det tydligen är deadline i morgon och jag hade inga foton. Jag är så jävla glad att jag fick ny kamera av sjömannen, så nu har jag proffshus igen och här ska levereras både texter och snygga foton – nu ska det börjas skrivas på årets första krönika i wordpad eller vad programmet heter här på datorn, för jag har fortfarande inte skaffat mig ett office paket till min macbook. Skamligt Totten , att du inte skäms.

Så nu ska jag utmana ödet, göra mig en stor latte, lite kaffe och mycket skummad mjölk och hoppas att magen fixar det,för jag börjar snart skaka av längtan efter min latte.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lisa Engelke 1 februari, 2017 at 07:51

  Vad skriver du för krönikor? Frilansar du och sänder lite varstans?
  Skulle själv gärna få lite skrivar jobb men vet inte riktigt hur man kommer igång.
  En sjöman vill jag nog oxå ha 😊
  Ha en fin dag

  • Reply tommytott 1 februari, 2017 at 09:05

   Jag skriver krönikor för en tidning som heter fibromyalgiNYTT. En tidning som kommer ut till alla medlemmar i fibromyalgiföreningarna runt om i landet 4-5 gånger per år. Haha, en sjöman är bra att ha! 🙂

   Ha en fin dag du med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.