Ett hälsosammare jag

1 Juni, kärleken kommer hem och målet för Maj månad

image

Jag bara ler. 1:a Maj mätte jag min mage för att se i fall jag under Maj månad med träning kunde minska 1 cm på magen och vet ni? Jag har minskat 3 cm under Maj månad. Redan efter 2 veckor hade jag minskat 4:a cm , men nästan 14 dagar utan träning och mest ligga stil med ledvärk från helvete och äta alldeles för onyttigt ökade på 1 cm igen, men det är inget jag hänger läpp över utan jag är enormt glad över att jag faktiskt minskat så mycket som 3 cm. Så nu kör vi på nytt i Juni månad och ser om det minskar lite till och målet mot en mer vältränad mage går framåt 🙂

I dag är det den 1:a Juni, min syster som bor i Norge fyller 31 år så henne önskar jag ett stort grattis på födelsedagen och hoppas du får en fin födelsedag. Och dessutom så kommer mitt sex on legs hem från 14 dagar till sjöss. Så i eftermiddag när jag vaknar så får vi se om han har hört av sig med tid om när han kommer hem.

Första natten har gått svinbra. Mycket att ta in men det känns så skönt att vara tillbaka på jobbet inom psykiatrin igen. Jag mjukstartade med en natts jobb och nu ser jag fram emot 10 dagars ledighet med sjömannen och bara mysa med honom och kamphundarna… Och så hoppas jag på strålande sol så jag får se karln i minimalt med kläder nästan hela dagarna:D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.