Livsstil

Lördag, hårboost med hårkontroll och inga planer alls

Delar av inlägget är i samarbete med |Hårkontroll 

Lördag och vi tog oss en liten sovmorgon. I går kväll hängde vi bara här hemma, gick och la oss tidigt och kollade på Idol och sen somnade vi. Vi unnade oss en liten sovmorgon i dag och ingen av oss vaknade märkbart tidigt, vilket kan vara behövligt i bland.  I dag lördag har vi inga större planer alls, vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. Jag hade hoppats på sol så att man kanske kunde ta sig en härlig promenad i solen, men det kan man ju bara drömma om denna årstiden. Herregud, det är verkligen grått, trist och jag är inte förvånad över om det kommer regn .. även i dag haha. Kanske får det bli ett besök på playa del solarium ? Det hade varit superskönt.

Boosta håret med Hårkontroll.

Jag har inlett ett samarbete med Hårkontroll och har fått hem ett paket med produkter för håret. Jag har ju inte varit en person som varit snäll mot mitt hår och inte heller tänkt mycket på vilka produkter jag har använt. Men sen för 3 år sedan fyllde man 30 och jag hamnade i någon kris. En av mina största rädslor här i livet, kan låta ytligt , är att jag ska tappa allt mitt hår och behöva raka av det. Jag får fan ångest av tanken och sedan jag fyllde 30 så har jag lagt ner en hel del pengar på dyrare schampo och för bara ett år sedan så började jag fundera ärligt på en transplantation, men har mer och mer insett att jag måste ta hand om både kropp och hår bättre och därav att jag har börjat boosta håret med dessa produkter.

  • Varje morgon tar jag Hair boosting nutrition. Tabletter som innehåller Cynatine®HNS , ett keratinextrakt som hjälper håret att få styrka.
  • Vid duschen använder jag Hair Thickening Schampoo. Ett schampoo som djuprengör och som innehåller RootPrep™, som bidrar till microcirkulation och som hjälper håret med ny elasticitet, elasticitet och styrka hos det nya växande håret.
  • Slutligen så använder jag Intensive hair serum. Både efter dusch i handdukstorkar hår och dagligen som jag masserar in i torrt hår. Serumet innehåller även det RootPrep™, som främjar hårtillväxten, håret växer tätare , upplevs fylligare och starkare.

Detta är ingen mirakelkur som gör att du får tillbaka ditt hår bara sådär. Men det hjälper håret att må bättre, vara starkare och friskare. Dock har jag fått frågan vad jag har gjort med håret eftersom det ser ut som det är mer hår än tidigare och kanske är detta en bidragande orsak att mitt hår växt ut igen.  Jag fokuserar på att ta hand om de strån jag har kvar och hoppas på ett friskare, starkare och välmående hår och framförallt att jag inte mår dåligt av det tunna håret.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.