Livsstil

Hösten, förkylningshelvete och jobb

Hösten är här.

Torsdag morgon och jag ställde inget larm i går för jag känner att kroppen behöver verkligen vila , att få sova ut och bara ta denna lediga dag som den kommer. Kl 07.00 slår jag upp mina melerade ögon, kollar på Chanel som ligger och snarkar bredvid mig som en liten kanelbulle och så kollar jag på mobilen och drar en rantafej med fula ord. Jätte bra Totten, du är verkligen bra på att sova ut. Men jag vägrade kliva upp så jag låg kvar i sängen till strax innan 8 och bara blundade, kolla på mobilen och så försökte jag somna om utan att lyckas.

Uppe, rasta krigaren och fixa kaffe. Mat till kamphunden som hon självklart inte vill ha så jag går ut med henne på en morgonrunda. Och här sitter vi nu , kamphunden i knät och jag med en god kopp kaffe och en man cold. Det värsta med fibromyalgi är att kroppen uppenbart drar åt sig alla andras äckliga förkylningsbakterier. Visste jag inte bättre så kunde jag tro att jag var en 10 barns pappa där barnen börjat på förskola  och jag fått alla dessa förkylningsbakterier och ungarna klarar sig haha!

Det blir nog en bra dag ändå. Jag har letat fram en lite tjockare stickad tröja som är från fantastiska Sonnybono.se . Hösten är verkligen här och visst känns det surt att sommaren som knappt visade sig är över, men inte tänker jag deppa för det utan jag tänker ta denna hösten med storm, leverera härliga foton med mysiga tröjor och med det sagt ska jag ta tag i mailen,börjar fila på krönikan och fixa här hemma i väntan på att syrran slutar så möter jag upp henne för en promenad igenom stan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.