Fibromyalgi, Livsstil

1:a Maj, välkommen våren och delmål

Efter att ha suttit instängd i en larmcentral en hel dag bestämde jag mig att det blir fan en promenad i det fantastiska vädret, i bilen hem visade termostaten 16 grader och solen värmde riktigt gött. Fixa med kamphundarna och sen ut på promenad med syrran och Mattias i pildammarna, en promenad på närmare 4 km fick bli ett bra avslut på veckans 5:e och sista träningspass.  Och att se att fler och fler tar sig ut, sitter med en kaffe, spelar kort, sitter med datorn och bara är och njuter av solen gör att man går där med sitt mentalt störda leende och känner en enorm lycka – 1:a Maj och välkommen våren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Då jag glömde plocka fram något kött från frysen innan jag körde på jobb i morse blev det att ta fram vegofärs och mjuka taco båtar, för att få ihop något enkelt till middag . I morgon innan jobbet får jag ställa mig och laga mat så jag har mat i morgon kväll och lite mat på tisdag.

2:a veckan med bra träning och jag känner mig så nöjd, i morgon går vi in i 3:e veckan med träning och det hoppas jag kan flyta på som det gjort dessa 2 veckorna.  I dag har jag gjort något för att se om jag kan klara av ett delmål i min så kallade hälsoresa. Jag tränar ju för att ta kontroll över fibromonstret “Ernst-Hugo 90+” , att stärka kroppen, avlasta lederna och som en bonus oxå tighta till kroppen lite.  Så i slutet av Maj gör jag samma sak som i dag och då avslöjar jag oxå vad mitt delmål för Maj månad är. Jag är fan nervös haha!

Föresten, vet ni någon butik i Malmö som har glutenfritt bröd som inte ruinerar en? Jag förstår inte varför glutenfritt ska vara så fruktansvärt dyrt? Samma sak med laktosfritt.  Jag hatar det! Tips, tips , tips  – tack?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa L 2 maj, 2016 at 10:02

  Hej!
  Fibromyalgi är tufft att leva med, ständig smärta och trötthet vilket jag dragits med i årtionden. Av en slump hittade jag ett inlägg som har hjälpt mig väldigt mycket och om jag rekommenderar att man läser om man har besvär.Mvh Åsa
  http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/03/fibromyalgi-kan-direkt-knytas-till.html

  • Reply tommytott 2 maj, 2016 at 13:26

   Tack så mycket för länken!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.