Ett hälsosammare jag

2 nätter kvar, Augusti boxen och segt internet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 nätters jobb är avklarat och jag har 2 nätter kvar att jobba innan jag är färdig med nattpassen för denna gång. Och som ni märker så är det låg aktivitet här inne när jag jobbar natt, för det händer inte mycket och inlägg med att jag jobbar, sover, äter och jobbar är inte speciellt upphetsande haha!

Här har vi innehållet i augustiboxen från The Fitnessbox. En grym box även denna gång och den innehåller:

 • Dalblads Swebar Päronglass “limited Edition “
 • Naturdiet Bar Crunchy chocolate
 • Maxim Smartshaker
 • Vitmin well+002
 • Maxim Recovery drink Chocolate
 • Fitnessguru One Whey Proteinpulver
 • 2x Nocco BCAA Tropical <– Min favorit all time!

Förutom att jag sover bort dagarna, jobbar hela nätterna så förstår jag inte vad som händer med vårt internet här hemma. Telia, vad håller ni på med? Det är segt som fan och både jag och sjömannen hinner ju springa midnattsloppet varsin gång innan man blir klar med att uppdatera en sida. Så jävla trist. Jag får ringa telia i morgon och be dom kolla upp i fall det är något problem och varför det går så segt.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna Pettersson, Telia Kundservice 29 augusti, 2016 at 16:38

  Hej Tommy!

  Jag känner att jag hade velat bli personlig här och prata Fibromyalgi (hur sjutton får man det diagnostiserat) och foton (härliga bilder, fota är så kul) då både är av intresse, men jag går rakt på sak istället.

  Du skriver att du upplever problem med bredbandet och det är ju min expertis. 🙂
  Har du fått hjälp än?

  Annars tänkte jag be dig höra av dig till mig eller mina närmaste kollegor på Facebook eller Twitter. Gillar du att skriva kan ju det vara ett optimalt sätt att få support på. Eller vad tycker du.

  Vi finns där i alla fall redo att hjälpa om du behöver. 🙂

  Mvh//
  Anna Pettersson, Telia Kundservice

 • Reply Cavani9 10 september, 2016 at 16:07

  You know I love your blog!!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.