Livsstil

Ny vecka, sista natten och motivation

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God eftermiddag godingar. Måndag och en ny vecka som inte är lika fullt planerad som tidigare veckor och vet ni ? Det är så fruktansvärt skönt och denna vecka ser jag så galet mycket fram emot. Har sovit och är ny vaken och har fixat mig en varsin latte till mig och sjömannen, har en mongo hund i famnen och laddar upp för sista natten på jobb för denna gång. Snart ,mycket snart väntas en efterlängtad ledighet.

På onsdag eftermiddag kör vi nog ner till husvagnen beroende på väder, men jag känner att jag mer än gärna åker ner dit oavsett för nu är det sista gången vi kan vara där nere. Det har verkligen inte blivit mycket tid i husvagnen denna sommar, för denna sommar har verkligen varit absurd. Vädret har varit sådär och sen har vi haft full upp hela tiden, besök , fest och alldeles för få timmar. Så denna veckan måste vi ner, få ha lite nakengymnastik och känna lugnet och faktiskt börja packa ner då vi ska vara ute från campingen senast den 21:a september och sjömannen kommer hem  den 23:e. Jag förstår inte varför man lägger ett så dumt dato? Kan man inte lägga sista dagen en söndag? De flesta har faktiskt ett jobb i veckan och är ledig på helger ( undantag vi vårdpersonal ).

Sen träningsmotivation? Hur fan gör ni för att bibehålla träningen? Sommar och semester och jag såg fram emot massor med träning, både på gymmet och utomhus men semester och jag kopplade verkligen av och hade behövt träna mer, men jag tog dagens som den kom och som vanligt så lägger man träningen lite åt sidan! Jag behöver verkligen motivation, samt lite nya snygga träningskläder. Varför ska de flesta träningsplagg för män vara så ruskigt fula ? Det är väl för fasiken inte bara kvinnor som ska kunna vara snygg på gymmet och när dom tränar .. Med snygga plagg känner i alla fall jag mig mer motiverad att ta på mig kläderna och ta mig iväg. Ja , egentligen är det sjukt .. för jag bör egentligen ta mig iväg 3 gånger i veckan för att avlasta mina stackars leder.

Nu dricka min latte och muttra för mig själv. Sjömannen väcker mig med modevisning och talar om att han minsann har köpt nya jeans i dag. I garderoben på min hylla. Bara det gör ju att jag bör dra mig iväg till gymmet och vet ni? Mina jeans är fan inte gratis så han får nog fan betala dubbelt pris i det natura nu under mina lediga dagar  .. 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofia Werlin - mammalivet & hälsolivet 29 augusti, 2016 at 14:59

    Haha make him pay! 😉
    Saknar dig 💕

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.