Ett hälsosammare jag

The fitness box

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äntligen , äntligen är sommaruppehållet och semestern över för favoritboxen. I dag fick jag sms avisering om att min box fans att hämta ut och ja, jag var snabb som fan på att få på mig kläder och traska bort för att hämta ut boxen och ja, den innehöll massa smarriga saker även denna gången.  Semestern är över och boxen trillar in och nu är det tid att ta tag i träningen efter alldeles för många lata dagar. Boxen hjälper verkligen att motivera till ett hälsosammare jag, att stärka kroppen och att röra på mig för att faktiskt kunna leva som jag vill, äta det jag vill och förhoppningsvis stärka musklerna och avlasta mina stackars leder. The  Fitness box är den box ni ska ha för att få testa nya saker, goda saker och få en extra spark i baken för motivation!

Vi har varit iväg och tvättat bilen och var inom Malmborgs för att handla och självklart för att kramas med favoriterna. I dag var alla 3 på plats och kom och kramades. Jag inhandlade kvarg och frysta bär för att jag ska ha med mig en vitaminberikad och proteinrik smoothie till jobbet i natt. Kroppen är trött och ja det känns som jag börjar bli riktigt kass, så jag borde egentligen call me sick, men ännu är jag inte döende och jag ska ge mig iväg för ännu en natt på jobb.

Föresten, följer ni mig på instagram och Facebook ? Där hamnar en hel del foton.
@Tommytott på både Facebook och instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.