Livsstil

3 dagar kvar, vilken natt och tisdags status

Nedräkningen fortsätter.

Med i dag är det bara 3 dagar kvar tills sjömannen kommer hem. Jag räknar i dag med eftersom dagen precis har börjat och längtan är brutal. Fy fan vad skönt det ska bli att få hem snyggrumpan igen. Att slippa laga mat och äta själv, att få hjälp med hundarna, att ha sällskap och att få störa mig på hans snarkande när han somnat, det är fan något man saknar när han varit borta ett tag haha.

I natt vid 02:30 så flyger jag upp ur sängen, Molly står vid mitt huvud och tokskäller, stirrar ut mot balkongen och skakar som fan.  Jag höll fan på skita ner mig, men tog tillslut mod till mig och gick emot balkongen och tittade, öppnade först bara persiennen men sen dörren och gick ut och kollade. Inget där? Så vad kan hon ha skällt på? Jag var fan inte kaxig där inte och det tog ett tag innan jag kunde somna om för Molly-mus hade svårt att slappna av.

Det är tisdag och jag har en ledig dag framför mig. Jag har inte så mycket planerat mer än att jag ska fortsätta ta hand om hemmet, jag måste iväg och handla ikaffe, för det räckte precis till ett glas med kaffe, snacka om orutinerat men jag får i allafall ett glas med kaffe. Sen ska jag iväg och ta de årliga proverna för kontrollen om hur min kropp just nu mår med min fibromyalgi och ikväll väntas ett paket med hemleverans.  Jag ska försöka ta mig en runda förbi stugan och se hur det ser ut där oxå lite snabbt under dagen så jag ska nog få denna dagen att gå oxå. Det är väl mitt minsta bekymmer , att få dagarna att gå, för jag ligger ju sällan bara på soffan mina lediga dagar. Jag  är ibland lite avundsjuk på alla dom som klarar av att ligga i soffan hela dagen och titta på serier, hur gör ni ? Jag förstår det inte, för jag måste göra något “vettigt” av dagen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.