Livsstil

3 dagars arbete, vi är vänner och julklappar

3 dagars arbete väntar.

Onsdag morgon och jag vaknade vid 04.51 och tänkte, men skjut mig för fan. Kan jag inte bara få sova ut? Och jag somnade tillslut om och vaknade vid 8.30. Otroligt skönt var det och vi låg och drog oss lite i sängen innan vi klev upp , fixade mat till kamphunden, drack min shot ingefära/gurkmeja och så tog jag D-vitaminer samt multivitamin man. Jag letade fram dom i skåpet i går och nu kör jag ett krafttag med vitamindos. Jag kände av mer värk i lederna i går och tänkte att, nej fan heller att fibromyalgi monstret “ernst-hugo90+” ska ge mig mer värk än vad jag varje dag har, så jag preppar kroppen med vitaminer. Heja mig?

Chanel gick loco i går kväll och körde sitt race här hemma och då blev vi vänner. Hon har inte slickat på såret något sedan i går på morgonen, inte vad jag sett i alla fall och då var vi ju tillsammans typ hela dagen igår. Så vi körde lite morgonmys i fotöljen efter morgonrundan som ni kan se.

I går var jag ju hos kiropraktorn och jag fick godkänd och ryggen är mycket bättre. Hon sa att det märks att jag tagit till mig hur jag stå och sitter och faktiskt gjort övningarna. Det känns bättre i ryggen och jag ska på återbesök i Januari/ februari någon gång men då får jag boka hos en annan då hon tydligen ska sluta. Och när jag ändå var ute så passade jag på att köpa lite julklappar. Jag och sjömannen hade bestämt att vi inte skulle köpa till varandra, men jag kan ju för fan inte låta bli .. Klart han ska bli bortskämd och ha julklappar som väntar på honom när han kommer hem efter 24 dagar till sjöss.

Nu dricka min latte och lyssna på musik och bara mysa med kamphunden innan vi ska göra oss klara, jag har 2 kvällar och ett morgonpass att avverka på jobbet innan jag går på 2 dagars ledighet i helgen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.