Livsstil

Ledighet, julhelgen har börjat och ett glas rött

Julhelgen gör folk galna

Äntligen, det har varit ett par intensiva dagar på jobb och jag har varit så slut i huvudet att jag glömde handla i dag efter jobbet utan åkte direkt hem och la mig på soffan haha. Fantastiskt. Efter att jag legat där en stund tog jag på mig och kamphunden hoppade in i transportburen för att hänga med och handla 2 julblommor för att lämna hos svärmor samt fantastiska Lena och önska god jul då jag jobbar nästan hela nästa vecka och inte har orken eller möjlighet att köra ut och hälsa på.  Vi snackade lite skit och drack en kopp kaffe innan jag och kamphunden körde hem i regnet. Glad kamphund som fick leka med kompisen Molly och glad svärmor som fick besök.

Det märks att julhelgen har börjat och detta med julen gör folk helt loco. Inne på Lidl så armbågade folk sig fram. Jag skulle bara handla blommorna som jag tidigare kollat på i reklamblad, men tog mig en vända och se om jag kunde handla det jag tidigare skulle handla, men jag struntade i det då det armbågades fram bland vörtbröd och fiskhelvetet var tydligen populärt och när 2 tanter gapar på varandra om att den ena var före den andra så tänkte jag bara , ta blommorna och lämna illa kvickt Totten innan de slår varandra med fiskjävlarna haha. Julefriden är kommen  .. eller hur var det nu? Och många undrar varför så många dricker på julen, åk till affärerna nu så har ni svaret på detta.

Väl hemma fick kamphunden komma ut en runda till, hon har fått godis och jag har plockat bort det som luktade illa i vasken och fyllt diskmaskinen och inser att det var ju för fan diskmaskinstabletter jag verkligen behövde för våra är slut. Jag orkar inte handdiska för att jag är bekväm och det är prio ett i morgon att köpa.  Därefter hällde jag upp ett glas rött och har tänt lite ljus och sjunkit ner i soffan framför favorit filmen ensam hemma som går på 3:an nu. En lugn och skön fredagskväll med ett glas rött, toksaknad efter sjömannen och bara småfisa i soffan och bara mysa med kamphunden.  En skön fredagskväll blir det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.