Livsstil

Skäggvård, sjömannen drar och 30 års fest

Välvårdat skägg.

Hej lördag och hej du jävla förkylning! Där fick jag för att jag skrev att jag blev lurad nu i veckan om en mancold, att den försvann. I dag har den brutit ut och i går när jag la mig mådde jag illa, kände mig febrig och halsen gjorde ont och näsan den rann. I dag vaknar jag med hes röst som börjar lägga sig lite, men näsan den rinner och halsen den gör ont. Jag.har.inte.tid.med.detta!

I går var jag och fixade skägget. Jag har haft turen att dom har haft tid att ta mig direkt nästan varje gång utan att boka. Men nu verkar det som att fler har hittat detta ställe och nu framöver kommer jag nog behöva boka tider i stället, men jag är supernöjd med att dom fixade till skägget lite. Jag är lite tveksam om jag skulle ha kortat ner det lite, men han tyckte jag skulle spara ut det mer, så vi får se vad som sker nästa gång jag är där.  Efter det drog vi och fikade med Linnbie och sen var det shoppingrunda för mig och sjömannen. En ny skjorta till mig och ett par nya skor till sjömannen.

Sjömannen har packat och fixat nu på morgonen. Det är sista dagen han är hemma och vid 12.45 lämnar jag honom vid tåget så han ska flyga till jobbet. Han börjar sin nya tjänst i dag och har varit hemma i 17 dagar och ska vara ute i 17 jävla dagar. Jag är så glad för hans skull men hoppas dagarna springer iväg så han kommer hem igen.  Jag ska en runda på triangeln för att fixa det sista till kvällens fest. Jag ska till världens coolaste sjuksköterska på 30 års fest.  Ska bli så kul att träffa henne igen, men innan jag ger mig iväg så måste jag välja kläder. Ett jävla skit att välja, jeans eller snygga kostymbrallor? Fierce as fuck eller sharp dressed men ? Jag vet inte ännu .. vi får se haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.