Livsstil

4 timmar på stranden, naken man med bröst och bad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev 4:a härliga timmar i solen på ribban även i dag och det är verkligen livskvalitet och avkopplande att ligga där. Jag förstår inte vart allt folk var, för det var inte många på stranden i dag heller och dessutom var det 17-18 grader i vattnet så ett par dopp fick det minsann bli för att svalka av sig.  Ett par foton blev det i dag oxå, men de som jag tänkte kunde bli snyggt till bloggen var när jag satt i vattnet .. Hell no, den där magen ska fan väck innan det blir några så och magen hänger över badshortsen haha!

På stranden var det både möhippa och svensexa. Syrran sa, men Totten, vad i helvete har han där borta på sig? Och så kom dom närmare, dom stannade hos 2 par innan oss och utan framgång , syrran håller på dö när han kommer fram och vill att jag ska måla av honom haha. Självklart ställde jag upp men jag glömde ju för fan ta en selfie med honom, men syrran fick till ett foto som var okej 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jag skrattade. Jag är fan ingen konstnär men fick signera mitt mästerverk som jag oxå inte tänkte på att fotografera. Måla av någon så likt som möjligt med färgerna, gul, röd, grön och blå .. ? Heja mig!

Så nu är syrran hemma hos sig, jag hos mig och kamphundarna har fått sig en runda så dom är nöjda och har fått utfört sina behov. Nu ska jag ta med dom till sängen och vila lite. Jag börjar få huvudvärk och är rätt slut .. Att man kan bli så trött av att vara ute i solen. Men jag njuter verkligen av värmen och räknar ner dagarna tills sjömannen kommer hem!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.