Ett hälsosammare jag, Fibromyalgi

Lördagkväll på gymmet

image

Nu har det varit alldeles för mycket nakenhet här i bloggen och mina sociala medier så det har stört en del, jag kränkte visst en och annan med att visa lite hud. Så ikväll ber jag er och moralkärringar att ta fram kräkpåsen och kräks lite i den i stället för i mina sociala medier – jag har varit och tränat!  Så i dag har jag både visat hud, tränat och gjort pungshock på stranden även i dag … Heja mig? haha!

Efter 14 dagar utan träning mer än kortare och lugnare promenader så har jag haft ett sinnesjukt sug efter att få röra på mig, men kroppen har inte riktigt velat. Eller jag har inte riktigt vågat med den värken jag har haft i mina leder. Men nu de 2 senaste dagarna så har värken varit i “normalt” stadie för att vara mig, så när alla andra hinkar vin och är upptagna och uppenbart har bättre saker för sig än att hänga med denna bögen så drog jag iväg på gymmet för ett lättare pass. Och vet ni, det kändes så jävla bra, vissa övningar fick jag skita i p.g.a det inte gick men de flesta fungerade bra och svettigt var det fast jag körde jävligt lätt – vilket är viktigt!

Åh det känns så skönt, men nu får det bli lättare pass när jag börjar träna igen. Viktigt att lyssna på kroppen och speciellt efter att jag haft ett skov i min fibromyalgi, men vet ni , den skiten ska fan inte stoppa mig att få en finare form och ett bättre mående på utsidan och insidan. Nu ska jag dricka mitt casein och snart rasta de små kamphundarna och sen blir det dusch nr 2 innan jag kryper ner under sängen, pillar på krigaren och tänker på sjömannen …Skepp ohoj!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.