Livsstil

Mycket jobb och lite bloggande

Event på EsteticaelviraFantastiska gänget på Esteticaelvira. Fotot taget av Katta.

Heej godingar. Hur har ni det? Jag har varit en sån där kassbloggare .. igen! Men jag har verkligen inte haft tid att sitta ner i lugn och ro vid datorn, det har varit extra jobb och fotograferingsjobb så tiden har inte räckt till. Kvällarna har jag varit så trött och i kombination med att man ska upp tidigt har gjort att bloggen har blivit lite åsidosatt. Men här är jag nu!

I går blev jag kontaktad i fall jag kunde hoppa in som eventfotograf och självklart ställde jag upp, behövde lite fler eventfoton till kommande hemsida att kunna visa upp och event är alltid kul att fotografera. Men detta eventet blev inte som jag trodde, utan jag fick världens bästa överraskning av goa Sojka.  Mer om det i morgon , i fall ni inte följer mig på instagram och Facebook ( Heter självklart Tommytott även där ).

Nu är jag hemma i husvagnen. Jag har druckit alldeles för mycket kaffe i dag och fått i mig laktos så gissa om min mage mår redigt kasst, haha! Myser med sjömannen och har kamphunden Gizmo sittandes på bröstet, jag tror han saknat sin pappa lite och sladdrar för att pappa R skäller på honom 😉  Nu ska jag faktiskt göra mig klar för natten, 2 dagars ledighet väntar mig.. Underbart! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ♥ Sojka ♥ 13 maj, 2015 at 14:28

    🙂 Vad verkligen prinken över i:et att få överraska dig! 😀
    Kram vännen!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.