Livsstil

Minimalistiskt sömn, galna kamphundar och Malmöfestivalen

image

 

4:a trappor upp.
4:a trappor ner med kamphundar.
4:a trappor upp med kamphundar.

Sooova , 2.5 timmar. vaknar i panik, rafsar ihop tvätten.
5 våningar ner.
5 våningar upp.
4:a våningar ner med kamphundar.
Och här emellan skällde kamphundarna för hela området, så ni ungdomar som sov ja ni lär ha vaknat men jag vill ge en eloge till kvinnan med den fula pudeln, haha. Men den var snäll och hon märkte på kamphundarna att dom var rädda för hennes hund, så hon stannade och lät galningarna gå lös tills dom lugnat sig. Åh bögens hjärta smälte och jag började faktiskt gilla pudeln. En ras som jag inte tycker är så vackra 😉
4:a våningar upp med kamphundar.

5 våningar ner med tvätt.
Iväg på ärende och prata skit med världens bästa Jenny på Malmborgs.
kollar tvätten och 5 våningar upp.

Ja så har min förmiddag sett ut. Den här gumpen alltså, jag kommer verkligen få en redig bubble butt som sjömannen kommer älska. Jag börjar som sagt min 2 dagars ledighet med att tvätta då det inte fanns annan tvättid, men det är snart klart och jag ska väl kanske börja fundera lite på middag, bacon är jag sugen på och har det i frysen. Det blir perfekt.

Annars kör Malmö festivalen i gång ikväll och jag funderar på om jag ska gå på det ikväll eller om jag ska ta det imorgon kväll. En av dagarna vill jag i alla fall gå när jag kan, för sen kör jag i gång och jobbar igen söndag natt och 5 nätter framöver. En date med syrran ska jag försöka få in med och så ska jag skicka iväg ett sms till en vän som jag inte pratat med på flera år. Vi hördes på sms efter en väns begravning, vi skulle ta en kaffe men jag fick röven full med jobb så det rann ut i sanden, så nu ska jag kolla i fall vi ska ta den där latten i helgen kanske, om hon kan.

Nej nu ska den här stjärtisen börja om springandet som i början av inlägget. Tvätten är strax klar i tullaren och nästa maskiner ska torkas och sen ska ju den här mexikanska kamphundsmaffian rasta sin kiss en runda me.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.