Livsstil

Älskar ljuset

Älskar ljuset.

Söndag och solen tränger sig igenom. Tack solen för att du försöker och för att du ger oss människor större hopp om att våren verkligen försöker bita sig fast för att stanna och vilja komma tillbaka. Vi har saknat den. Ljuset är magiskt och jag har lite svårt att förstå att det ikväll väntas stormvarning och att det kan blås helt sinnesjukt mycket. Lite orolig är jag för sjömannen är ute på de sju haven och där ute kan det bli upp till 10 meter vågor och det känns ju inte helt säkert.

Helgen har verkligen sprungit förbi och det är det bästa med jobbhelger när sjömannen är iväg , att dagarna går så jävla snabbt och det betyder ju att det bara är i natt jag behöver sova ensam, för i morgon mönstrar sjömannen äntligen av och han är åter där han ska vara i 14 dagar och det är här hemma hos mig och kamphunden. Satan i helvete vad vi längtar.

Qx gaygala.

Igår kväll gick QX Gaygala äntligen av stapeln. Så trist att det inte livesänds som så många andra galor gör , att inte hela visas och att det är så jävla mycket reklam. Denna galen får mig att skratta så tårarna spruta, den berör viktiga ämnen som gör att ögonen tåras och den hyllar människor som kämpar och gör något gott.  Fantastiska människor och eldsjälar.

Nu ska jag dricka min latte, mysa med kamphunden och sen iväg och köra helgens sista arbetspass. Jag är faktiskt lite glad att jag bytte bort mitt morgonpass i dag så jag fick sova ute lite. Det behövdes.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Denise Taylor 9 februari, 2020 at 12:17

  Tittade på QX nu på förmiddagen! Satt och böla till Tobias för att jag blev så rörd <3 och sen igen när dom prata med koncentrationslägret 🙁 Sen varvades det med ett stort leende på läpparna!

  • Reply tommytott 10 februari, 2020 at 10:15

   Ja galan är helt magisk och Tobias fick mig att få tårar i ögonen flera gånger!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.