Ett hälsosammare jag

Morgonträning, i need you lambi och wifey time

Tisdag morgon och jag kliver upp och ger kamphundarna mat men Chanel vägrar äta så hon fick vara utan då dom behövde gå ut. Självklart tramsar hon som fan just nu p.g.a löptider och det är sjukt jobbigt. När jag kom in med kamphundarna plockade jag i diskmaskinen, diskade upp kastruller för hand och kokade ägg och gröt. Mjölken var slut så det fick bli lite propud chocklad på gröten och i dag testade jag nocco pwo. Satan vad god och jag inbillar mig att den hjälpte mig att orka mer på gymmet, placeboeffekt eller hjälper dom till? Jag gjorde det, ett morgonpass på gymmet och just nu lägger jag mycket fokus på överkropp och mage och gumpalallan försöker jag få in då och då. Vecka 4.a med träning, då menar jag gym och promenader. Jag är så stolt över mig själv.

Nu kämpar jag vidare med kosten och träningen. Det är motigt men det går, jag tänker inte ge mig denna gången. Man känner sig faktiskt piggare efter man tränat, undantag i dag då armarna skakar som satan och att man skiter som en häst. Jävlar vad happy bajsing det blir när man börjar med träning, magen kommer verkligen i gång och nog för jag gick på toaletten rätt frekvent innan men nu .. lambi, vart är du med en bal eller 7 ? Jag behöver det, eller rättare sagt, my ass need you. Lambi = En laktosintolerans bästa vän!

Efter gymmet blev det in på den lilla äckliga coop nära för att handla mjölk. Mjölken var slut här hemma och eftersom både jag och sjömannen dricker shakes som blandas med mjölk så tar det snabbt slut.  Hade det funnits en ko som producerar laktosfri mjölk direkt från juvret så hade jag fan fixat en kossa och haft i trädgården vid vagnen.  Ny duschad, hängt upp tvätten sjömannen körde i gång och fixat mig inför jobb. Nu njuter jag av en nocco tropical, min sista som jag har hemma av tropical och laddar upp för kväll 2 av 3 på jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.