Livsstil

90 mil i bil, bröllopsfotografering och “Ernst-hugo90+”

DSC_4355

Heeej godingar. Söndag och solen tittar fram lite när den vill och i dag var första dagen och även sista dagen på denna veckan som jag slapp höra den där jävla larmsignalen på telefonen på morgonen, men tror ni jag kunde sova ändå? Nej då jag vaknade innan kl 08 och släppte ut de små kamphundarna.

I fredags var vi en tur till Tyskland, jag har lite härliga foton att visa där i från och i går var det upp tidigt igen för då stod det fotograferingsjobb på schemat, jag var bokad som bröllopsfotograf i Varberg och sjömannan följde med mig som assisten. Fantastiska foton. Så när vi parkerade bilen här hemma vid vagnen i går kväll hade vi varit borta i 12 timmar och på 2 dagar har vi kört strax över 90 mil med bilen.

I dag vaknar jag upp med en jävla värk, “Ernst-Hugo90+” är inte lycklig i dag men det är jag för solen skiner, diskhelvetet är nu klart och helgen har varit helt fantastiskt. I dag ska jag försöka sola och försöka få lite färg på kroppen, för det var många år sedan jag var såhär blek i juni månad, jag ska försöka få upp ett par inlägg, bland annat ett inlägg om en produkt från en sponsor och så även lite om de fantastiska armbanden ovan som jag tycker ni ska köpa, för dom hjälper!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.