Livsstil

Att hitta rätt jobb

skarmavbild-2016-11-24-kl-00-29-05

Detta med att hitta ett jobb som man känner att här vill jag jobba i flera år är inte lätt. Du kanske har ett jobb men känner dig klar på arbetsplatsen och söker dig vidare, men inte tycker att arbetsförmedlingen är det rätta? Stanna inte där för det finns fler sidor som lägger upp annonser där företag söker ny personal och en av sidorna som jag har tittat på utöver arbetsförmedlingen är Careerbuilder. Här har jag tittat när jag vill se vad som arbetsmarknaden mer kan erbjuda mig.

Careerbuilder lägger upp drygt 12000 jobb annonser varje månad. Du kan söka på specifik ort, den utbildningen du har och vad som marknaden har att erbjuda dig i jobb väg. Du kan skapa ditt cv och ladda upp för att snabbt och smidigt kunna använda när du hittar en annons som du känner passar in på dig.

Många stirrar sig blind på det man mest är van vid när man söker jobb. Jag kollade oftast in arbetsförmedlingens hemsida, för det är ju det man kollar på mest här i Sverige, men stanna inte där, använd din kunskap och leta vidare, för helt plötsligt dyker det upp flera sidor så som careerbuilder. Fler sidor, större chans är att du hittar dig det jobbet som du söker – eller varför inte, jobbet kanske hittar dig? För här kontaktar även företag dig om dom hittar ditt cv och tror att du kan vara den dom söker. Jag börjar nytt jobb den 1/1- 2017 och ser fram emot en ny start!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.