Livsstil

Tommytott vs telefonförsäljare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Nej men tjena Tommy ! Jag heter X och ringer från Göte energi och har ett erbjudande denna soliga fredag som du inte kan stå emot ?!

– åh min man är på sjön och jag står naken och sminkar mig , ska jag avbryta det och lägga mig på magen, redo ? Du tar med glid va?

KLICK !

Vafan är det för jävla stil att klicka mig? Och inte satt den jäveln i trappen utanför lägenhetsdörren när jag kom hem från skadebesiktningen. Jaja, 1-0 till Tommytott. Känsliga dessa telefonförsäljare, det är ju trots allt fredag!

Skadebesiktning. Jag fick köra bilen in i en hall, han sa oj, det här ser inte bra ut genom att bara titta på bilen. Jag fick berätta vad som hänt medan han fotograferar runt bilen och när han lyfter på plåten så hör jag bara – oj, jävlar – vill du ha kvar bilen?! Öj ja helst var mitt svar. Plåten innanför plåten är helt tillbucklad och det behövs tydligen inte bara bytas lampor, en skärm, utan ett fönster, plåten innanför plåten måste bytas och fixas , en skärm ovandäck och ena sidan och något under bilen vid däcket ?! Men skjut mig.  Det trevliga pågen skulle skicka bilderna och information hur arbetet ska gå till , samt prisuppgifter. Och på min fråga vad det skulle hamna på fick jag att det kunde han inte säga på rak arm men trodde att det minst skulle kosta 40 000, Minst!

jahopp, det är ju tur man har helförsäkring på bilen och att man inte ska betala detta själv, om det nu ens blir någon lagning. Jag fick till mig att har jag otur så löser dom in bilen för att kostnaden blir för mycket. Det är bara att vänta på besked från både försäkringsbolag och verkstan.

Men nu ska jag inte tänka på det.  Det är fredag och jag ska vika lite tvätt som tvättades i går, fulsjunga för grannarna, hänga upp tvätten som är i maskinen och fundera på i fall nacken och rygg mår så pass bra att vi orkar med after work med Mårtenssons trafikskola eller om jag ska lägga dom pengarna på någon ny tröja och tischa eftersom favoriterna blev sönderklippta i går .. Jävla tjatande på bögen om det då!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 26 februari, 2016 at 12:48

  Men det blir väl han som körde på dig som får betala?!?!

  • Reply tommytott 26 februari, 2016 at 12:50

   Japp, försäkringsbolaget går in och betalar tills dom fått allt klart med han som körde på mig och att det går igenom att han ska betala!

 • Reply Hondjuret 26 februari, 2016 at 15:54

  Bil är bil. Kan alltid bytas! Tur att det gick bra med dig! Ang. Skinnjackan – jag måste vara tyst! (Så gör man för fan inte? :p)

  Afterwork får nog både nacke och allt annat att lossna… go for it! Utan kläder? Ptja, kan kanske ses som en bonus, vad vet jag? Men öl är alltid roligare än kläder, så mycket vet jag! 😉

  Gillar din blogg förövrigt även fast jag suger på att kommentera!
  Ta hand om dig och kroppen nu!

  Kram… (även fast jag är lite rädd för okända människor) 😉

  Mvh
  Kuken är ond / Hondjuret / Elin (inte schizofren!) 😛

  • Reply tommytott 28 februari, 2016 at 11:26

   Hahaha .. tack underbara du! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.