Livsstil

Road trip, bordell och first hotell solna

Roadtrip till Stockholm med sjömannen.

I dag på morgonen lämnade vi kamphunden hos syrran och Mattias och sen började vi vår resa mot Stockholm för en liten getaway och roadtrip. Som vanligt blir det inte alltid som man planerat, men vi tar det som det kommer och har nu landat i sängen, på ett riktigt hotell efter mycket om och män.

Vi bestämde oss för att vi skulle ta en natt på hotell och tänkte att Vallentuna där våra vänner bor kan bli perfekt. Vi googlar upp ett hotell och eftersom vi var framme i Vallentuna så körde vi dit, det var ingen som öppnade och ägaren svarade inte i telefonen heller. Så efter ännu en googling så hittade vi ett annat hotell, ringde och dom hade rum ledigt för ett grymt pris som vi inte reagerade på, utan vi sa att vi tar det och kör till hotellet.  Väl framme på hotellet så ser det superfint ut, nyrenoverat. Väl inne så pratar kvinnan bara engelska och får ringa ägaren för att höra sig för och sen ska hon visa oss rummet och säger, jag är inte så bekant med hotellet på helgerna, då jag bara är här på veckodagarna. En våning upp och helt plötsligt går det nyrenoverade över till superröd heltäckningsmatta, slitna dörrar och väl inne i rummet möts vi av en röd-orange väggfärg, 2 slitna sängar, ett iskallt rum och det ser ut som dom bara ställt in sängar, ett litet kylskåp, en stol som ett sängbord och ett gigantiskt aggregat som vi tillslut får i gång … badkar är ju ett plus, men inte om det ligger små svart krulliga könshår där.  Vi går ner till bilen för att hämta vår packning, ser ett par skumma äldre herrar.  Väl på rummet igen funderar vi, velar och väljer att vi checkar ut igen, magkänslan säger det .. Men innan det ringde vi First hotell i solna och kollade rum och bokade. När vi checkar ut från hotellet i Vallentuna så möts vi av ett gäng unga tjejer och magkänslan förstärks att här ska vi inte sova.

Vi åker hem till vännerna, delar med oss av spektaklet, skrattar och pratar om livet innan vi hoppar in i bilen och landar här på First hotell Solna. Ett riktigt hotell, trevliga människor och rummet är fräscht. Vi ser fram emot en dusch i morgon bitti och en smarrig hotellfrukost.

Hur kommer det sig att denna roadtrip blev av?
Sjömannen har försökt fixa gps och bluetooth till bilen, men dom i Malmö kunde inte fixa det , så ett företag här i Solna ska kunna fixa det, så därav är vi här och passar på att träffa nära och kära.  Men nu ska jag borsta tänderna, krypa nära sjömannen och förhoppningsvis få en skön natts sömn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mirjam 8 oktober, 2018 at 14:05

  Hitta unika och personliga posters på http://www.mirjamdesign.com
  Just nu får du 20% med rabattkoden Instagram

 • Reply Ewa Diamantfamiljen.se 9 oktober, 2018 at 13:26

  Tack för allt ❤❤❤❤❤

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.