Livsstil

En ljud känslig jävla gubbe

Vad är det för fel på människor ?

Hur fan tänker människor egentligen ? Jag och sjömannen har ju mer eller mindre bott i stugan sedan i början på Mars då han blev permitterad, men nu när sjömanen är tillbaka till sjöss så passar jag på att vara hemma i lägenheten lite, motvilligt, men det blir lättare med logistiken gällande allt när jag har jobb. Skönt kan man väl tycka att man kan ha den valmöjligheten, men jag är så jävla bitter som man bara kan bli. Jag hade tänkt köra ett bra eller anus inlägg, men inser att det går ju inte .. för jag uppskattar ju anus i vissa lägen så jag kan ju inte dra den parallellen haha.

Jag har sovit i lägenheten ett par gånger nu sedan i söndags när sjömannen åkte och jag känner bara . . vad är det för fel på människor?  Och varför har jag blivit en sån ljud känslig gammal gubbe? Det vrålas i trapphuset och jag hade fan förträngt grannarna ovanför ? Antingen har dom elefanter eller lider av klumpfot, för satan vad dom bankar där uppe. Det spelas basket? och jag skickade sms till syrran och frågade om det är okej att gå en våning upp och vråla, att dom kan släppa ut elefanterna för det är olagligt att ha sånna djur i lägenhet och be dom hålla käften.  För tydligen är det ett måste att prata med stora bokstäver haha!

När dom väl slutade banka .. utan att jag sa till så kom untz untz ungdomarna med bil på parkeringen ni kan se här i bild. Hur fan kan de ens höra vad de tänker med den ljudnivån?  Och varför måste man ha sån jävla bas och högtalare i en bil att det låter som världens jävla diskotek? haha!

Men visst finns det positivitet med lägenheten oxå. Sängen är så mycket skönare, jag behöver inte oroa mig för att det ska bli överfullt i någon bajstank ( även det snart ett minneblott när vi får koppla på det kommunala avloppet och vattnet .. prisa gud, bättre än skatteåterbäringen) , jag kan ta längre duschar utan att behöva lägga av ett flickvrål för att varmvattnet tar slut och tvättmaskinen. Åh som vi saknar den i stugan. Och promenad avstånd till affären och alltid något öppet.

Nej du Totten, du har nog fan lämnat ungdomslivet bakom dig och blivit vuxen på riktigt och lärt dig uppskatta lugnet. Men förutom att jag blivit en ljud känsliga gammal gubbe under kvällen, så har jag inte gjort så speciellt mycket i dag. Jag har tvättat upp all tvätt som behövde tvättas, jag har skummat igenom materialet tills i morgon och nu är det lite tv och tid att försöka sova. Gubben behöver tydligen sin skönhetssömn oxå!

Vi hörs nog i morgon eftermiddag … kanske med nya bravader haha!

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.