Livsstil

Asakallt, ny jobbvecka och sista veckan 2021

Sista veckan 2021.

Måndag och en ny jobbvecka är i gång och jag har just kommit hem från veckans första arbetspass av fyra. I dag var det asakallt här i Malmö och jag trodde hela jävla hjärnan skulle förfrysa när jag cyklade till tåget och även från tåget i dag. Fy i helvete vad kallt det är ute alltså.

Vi har dessutom gått in på årets sista vecka och nyår är bara ett par dagar bort.  Man hör hur folk planerar för fullt och på tåget hem från jobbet i dag hör jag bitterheten från människor som planerar sina nyårsfester och hur bittra dom är över besluten att dom inte kan gå ut på klubb och festa, att dom inte kan göra det ena och det andra och att regeringen är idioter! Japp, lika mycket idioter är ni som inte håller avstånd, inte har munskydd i kollektivtrafiken och inte tar en jävla pandemi på allvar. Jag blir ännu lika chockad över hur lite människor det är som har munskydd när dom åker kollektivt. Vad är det som är så svårt att förstå?

Nu blir det att gå igenom mailen, svara på lite samarbeten, rasta kamphunden och sen käka middag. Ta en dusch och sen är det ju snart tid att hoppa ner i loppelådan igen. Klockan ringer 04:30 i morgon och ännu ett morgonpass ska avklaras.

Är ni lediga eller är det jobb som gäller för er i veckan med?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.