Livsstil

Tröttast i stan, rövkallt och en god jävla carbonara

En god jävla carbonara.

Helvete vilken fart det blev på mig i morse när jag vaknar och inser att jag håller på försova mig. Jag har fan stängt av larmen, snoozat och lyckats stänga av även dom larmen och vaknar 30 min senare än vad jag egentligen klivet upp när jag har tidigt morgonpass.  Jag låg som ett streck i lägenheten och här var det multitasking på hög nivå. Borsta tänder och tvätta ansiktet samtidigt, dra på mig kläderna samtidigt som jag packar väskan. Dom som säger att män inte kan göra flera saker samtidigt har uppenbart inte träffat rätt män haha.

Det var rövkallt ute även i dag på morgonen men det är uppfriskande promenader jag får innan jag är framme vid jobb. Promenad till triangeln, tåget till Lund C och sen promenad till sjukhuset och det har varit en bra dag på jobbet, mycket skratt och fullt ös.  Ändring i mitt schema och jag ska vara på jobbet senast 06:15 för att vi behöver köra i gång tidigare än planerat med en operation och självklart ställer man upp.  Jag har kollat över mitt önskemål på sommarsemester och haft samtal med chefen och vi har ändrat om då dom behövde flytta mig. Så nu får vi se om jag får andra önskemålet av sommar semestern.

Sjömannen och kamphundarna hämtade mig när jag slutade i dag. Helt slut i kroppen och blev helt tom i kroppen när jag såg att jag fått ett rekommenderat brev från ej juristbyrå här i Malmö. Det var inbjudan gällande boupptäckningsförättning av mamma. Hjärtat går i tusen bitar, jag vill bara skrika, lägga mig och dra täcket över huvudet och där vill jag ligga tills det är varmare igen, men det funkar ju inte. Livet fungerar inte så.  Men jag är glad att jag har sjömannen och kamphundarna. I dag är det sjömannen som står för middagen och det blir en dra-ballen-i-gruset god carbonara. Älskar, både maten och sjömannen haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.