Livsstil

Lillördag, vila och sovmorgon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar! En ny dag hos bögarna bus och jag fick sovmorgon, jag vaknar till av att sjömannen säger att han stänger dörren så att dom inte springer inte i sovrummet  .. och därmed kunde jag inte sova.  Jag har sovit sådär, värken är jobbig och jag vaknar upp med halsont och tjock både här och där. Jag orkar inte och har absolut inte tid med detta möget!

Dagens första latte är fixad, ett måste. Egentligen skulle jag ju behöva en dos av te, men jag är en kaffe människa och får väl kanske springa på apoteket och inhandla dundermedicin så kanske jag kan mota iväg rådande baciller i min kropp!

Det blir helt enkelt en dag i soffan, gå igenom mailen och fixa lite här hemma och skeda sjömannen! Jag hade gärna tagit mig en promenad i pildammarna, men jag får helt enkelt ta det när kroppen mår bättre.
Ja, jag vet, jag är asakass på ge kärlek tillbaka och svara på kommentarer  .. jag kanske kan svara lite på det, mer upphetsande än såhär blir det inte i dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mirre 17 februari, 2016 at 12:45

    Krya på dig mannan, Kramar

  • Reply Days by Johanna 17 februari, 2016 at 13:29

    Hoppas bacillerna försvinner snabbt!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.