Livsstil

Dagens funderingar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, pappersexercisen är fixade. Fyllt i papper till MKB, skadeanmälan till Folksam är fixad och arbetskadeanmälan till AFA är ifylld och inskickad. Jag har plockat i ordning och bråkat med kamphundarna och när nöden kröp på och man sitter där på dass så kom lite funderingar.

-Undra hur mycket snor det egentligen kan finnas i en vuxen mans näsa ?! Och varför blir det som värsta niagrafallet när man böjer sig fram?! Jag kan ju nästan agera turistattraktion här i Malmö – Skånes uddaste men snabbaste vattenfall?

-Undra hur många grimaser man gör när man sitter och funderar på dass? Det måste ju vara ett par och när man funderar på detta försöker man självklart komma på nya poop face att göra.  Okej, inga fler frågor på det.

-Varför i helvete poppar det upp en och annan finne när jag blir mr rödnäsa?! Och varför känns näsan som redan är stor sedan innan 3 gånger större när man är förkyld

Så det var lite av dagens funderingar. Nu ska jag koppla kamphundarna, ta mig en promenad och lämna brev i postlådan, traska bort till syrran och kasta in nyckel i brevinkastet och sen ska jag förbereda kvällens matlåda. Det ska bli spännande och se vilken central jag ska sitta i ikväll. Alvedon är redan nerpackad i väskan och jag funderar på om jag ska lägga ner mina hellokitty näsdukar med. Manligheten tas till nya höjder varje dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.