Livsstil

Att hitta kärleken på nätet

| I betalt samarbete med hittakärleken.se

Att hitta kärleken på nätet.

Många är frågande och höjer gärna på ögonbrynen när någon berättar att dom fann varandra på nätet och ännu mer höjs det på ögonbrynen när jag säger att jag och sjömannen fann varandra på nätet, en sida för hbtq personer och det är 15 år sedan. Helt otroligt och känslan i kroppen att jag fortfarande är lika kär i honom som jag var för 15 år sedan när jag första gången träffade honom?

Ni är en hel del som vet hur vi träffades. Men allt började med att jag bodde i Östersund och där var det inte acceptabelt att vara homosexuell, ingen i min familj visste något om detta och där i mitt pojkrum, där datorn fanns hemma hos min far så bestämde jag mig en dag för att jag måste skapa ett konto på en dejtingsida, samma sida som jag och sjömannen träffades på. Jag hittade sjömannens sida och spanade in den flera gånger innan vi helt plötsligt skrev med varandra, vilket sedan ledde till snack på det på den tiden fans msn. Som ledde till sms och telefonsamtal när jag var ut med hunden, för jag kunde ju inte göra detta öppet eftersom ingen visste om  .. att jag är homosexuell.

Vi bestämde att jag skulle komma ner och hälsa på och det var kärlek vid första ögonkastet, han överraskar mig och möter mig i Stockholm, för att sen ta gemensamt tåg till Malmö. 14 magiska dagar och när jag ska åka tillbaka till Östersund så gråter jag och vi bestämmer att jag ska flytta ner. Jag gjorde det, jag kom ut för familj och vänner, sa upp mig från jobbet och flyttade och det är 15 år sedan och vi håller fortfarande ihop och kärlek är fortfarande lika stark.

Hur träffades du och din partner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.