Fibromyalgi, Livsstil

Balkong häng i solen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har varit och lämnat sjukintyg, kramats och sagt hejdå och varit och kramats och pratat skit med gamla kollegor på jobbet jag går tillbaka med .. Värmande kramar och som jag saknat kollegorna, dårarna inom psykiatrin!

Käkat brunch hos syrran, rastat kamphundarna och nu har vi hängt på min balkong i solen och bara slappat i en timma. Smakat den nya bcaa från cleandrinks som Hugo Rosas är grundare bakom. Fantastiskt god var den.  Kroppen verkligen njuter av värmen, för här på balkongen är det knappt någon vind och solkrämen åker fram, jag fick den nyss i ögat och det är fasiken inte upphetsande.

Resten av dagen kommer nog se likadan ut, förutom att jag ska ta tag och gå och panta de där jävla burkarna som jag flyttar från rum till rum och tar mest plats. Just nu har dom nog varit i alla rum i lägenheten och jag drar mig för att panta, jag vet inte varför, men det är nog det värsta jag vet här i livet .. efter fötter haha!

En snabb uppdatering att jag lever och går mest och hoppas på att sjömannen faktiskt får tid att ringa hem i dag. .. saknar att höra den mannens röst!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.