Livsstil

Beröm, kramar och sjuka erbjudanden

Slut som artist.

Ännu en tuff dag på jobbet har passerat. Jag var svintrött när jag gick på jobbet men det vände snabbt då det var att göra och efter att förmiddagen gick så slog tröttheten till och denna helgen plus i dag har tagit ur all min ork i kroppen. Det som gör att jag orkat är kollegorna och ännu roligare och lite genant fortfarande är att när vikarier gav mig och en kollega beröm för hur duktiga vi är i de tuffare situationerna – det värmde som fan samt de fantastiskt varma kramarna av an gammal kollega som är i huset som vikarie .. Lycka!

När jag kom hem från jobbet fixade jag med kamphunden, kastade av mig alla kläderna och la mig i sängen och somnade en timma.  Upp, ut med kamphunden igen och sen ett varmt bad i badbaljan innan vi kröp ner i sängen igen och där somnade jag i 1.5 timma till haha! Tröttast i världen.

Skamliga erbjudanden från företag.

I dag trillade det in ett samarbetsförslag och när jag läste rubriken innan jag öppnade mailet så tänkte jag, va fan är nu detta och är det sant? Jag var ju självklart tvungen att öppna och läsa och här har ni lite utdrag ur mailet och lite svar på utdragen ger jag oxå här i bloggen!

Vi hittade just din blogg och tycker att den är kanonbra. Vana som vi är vid att bedöma bloggar såg vi direkt att den är både välskriven och välbesökt – Tack som fan, att börja mailen med fjäsk är alltid en stor fördel. Good job, 

Som tack för tjänsten får du 20 minuter gratis samtalstid med ********** heta killar – Ursäkta ? Tolkar dom det som jag behöver heta killar att snacka med och kanske dra en skvätt i krigaren? Ködder du? 

Så självfallet får du skriva  vad du tycker och känner. Vi kräver inte ens att du är snäll mot oss! – Tack som fan, ni gav ju så fantastisk ersättning ( 20 min dirtytalk ) att jag troligen bara hade skrivit att krigarn tog en välbehövlig powenap. Och hur fan ska jag veta att killarna är heta genom rösten? Dom kan ju se ut som ett oansatt rövhål ..?

Ibland funderar jag verkligen på hur företag tänker, men ett tips till företag som vill ha samarbete är ju först och främst att läsa bloggens innehåll så att det kanske skulle vara aktuellt. Och att tro sig få exponering utan ekonomisk ersättning är ju bara sinnesjukt, skämmes tametusan.

Nej nu lite fix innan jag ska iväg. I morgon ska jag ner till husvagnen och klippa gräsmattan, det är tydligen vildvuxet där så lika bra att åka ner nu innan man får på huvudet! Dessutom har jag ikväll lagt en beställning från Swedish solution,  ser fram emot att få hem produkterna!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.