Livsstil

Skällande katter, snåla människor och fredags feeling

Andas Totten, andas.

Jag har ett aggressivt fredags humör i dag. Trampar i en hundskit när jag är ute med kamphundarna och i samma stund skiter en hund lika stor som en kalv och skiter som en häst. Killen plockar inte upp och jag vrålar och frågar om han inte glömt något och inte har råd med hundbajspåsar?! Han bryr sig inte, plockar inte upp och jag får spel – Kastar en påse MED hundbajs efter honom och vrålar att jag förstår att hunden kostade så mycket att han nu är så snål att han skriker när han skiter .. Jävla as! Jag blir så förbannad. Visst fan har alla vi hundägare någon gång glömt hundbajspåsen och försök göra det förbjudna och för mig något som jag tycker är så pinsamt – smyga där i från med svansen mellan benen och tollen ligger kvar på marken .. Vi är inte mer än människor.

En gammal tant med rullator går förbi, skrattar och säger – Ja det är minst lika mycket krut i dig som dina små katter. Inte så ofta man ser någon rasta sina katter?! Tanten, sluta med dom där medicinerna, för uppenbart ger dom dig hallucinationer om skällande katter, det är inte hälsosamt. Denna fredagen kan ju bara bli bättre och blickarna jag fick från tanten var som att jag var totalt galen.

b0f9e1f612acdbf0bb8e5bda42339ce3

Fredags feelingen som flödar på sociala medier har inte riktigt hitta till min kropp om man säger som så, lederna värker och den där jävla febern kommer och går ..  Natt 1 är avklarad och jag ska jobba även i natt och det ska ju självklart gå bra. Laddar upp för morgondagen, då jag har semester för att jag ska hem till min älskade och underbara Miss bubblebut, dricka lite vin och sedan ut och käka tillsammans med henne , fröken Kick kick och ett par vänner till miss bubble but. Jag ser fram emot en kväll med massa skratt och skapa minnen!

Och föresten, ett tips till alla hundägare som åker till Ullared nu i juletider. Om djuravdelningen fortfarande ligger kvar på källarplan, så vet jag att dom har grymt bra hundbajspåsar som nästan är gratis. Ett tips bara!

Happy friday peeps.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.