Livsstil

Dan före doppare dan, ledighet över och köpenhamn

Godmorgon friday! Fredag morgon och ja, sovmorgon till vid 8 fick jag sen var det bara att få på sig kläderna, utfodra de hungriga pälsbarnen och sen ge sig ut med dom. In och raka sig och hoppa in i duschen och snygga till sig lite. Om en stund kommer lillsyrran hit och vid 10 ska vi plocka upp sjömannens ena systerdotter som även hon ska hänga med oss över till Köpenhamn för lite shopping på Fields och bilka. I dag inhandlas fläskesteken, nödvändigheter och vin.

Dan för dopparedan. Syrran tror att detta inte är så välplanerat av oss och tror att det kommer vara loads of crazy mama´s ute på shoppingtur..Och troligen, men vet ni? Jag ska bara njuta va att få shoppa haha!

De flesta har gått på julledighet och vet ni ? Jag har haft min ledighet och ska ikväll gå på min första av 5 nätters jobb. Jag jobbar som många alltid vet julen, jag gillar det och tycker det faktiskt är rätt mysigt. Men i går kom det som en käftsmäll, jag funderade på hur dum i huvudet jag är som inte valde att ta ut ledighet nu när sjömannen är hemma. Inte för att det är jul, men för att jag känner att kroppen hade behövt lite mer ledighet. Men nu får jag stå mitt kast och faktiskt gå till jobbet med ett leende på läpparna och göra det bästa för de personer jag faktiskt jobbar för att hjälpa . Deras jul kommer bli grym!

Så nu får vi helt enkelt se hur mitt uppdaterande blir nu under julen. Kanske tar jag juledigt från bloggen med tanke på nattjobbet. Men om det inte dyker upp något här så vet ni ju att jag finns på bloggens facebooksida Tommytott och även på instagram under samma namn. Dessutom får ni inte glömma att gå in på både instagram och facebooksidan och tävla, i morgon avslutas jultävlingen kl 12. Julklapp till någon av mina läsare ska delas ut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eva wiberg 23 december, 2016 at 17:11

  God jul 😊 fin och läsvärd är din blogg trots att jag inte alls känner dig 😉

  • Reply tommytott 23 december, 2016 at 17:15

   God jul till dig med och tack så jätte mycket för de fina orden!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.