Livsstil

Att mista en vän, lördag och nedräkning

Hej Lördag.

Så är vi uppe och Chanel ville helst inte kliva upp i dag så hon fick ligga kvar i sängen och mysa medan jag klev upp och duschade, men när jag var klar fick det vara nog med sömnen för fröken, så vi gick ut på morgonpromenaden. Jag skickade ett meddelande till syrran och meddelade hur det känns ute, för annars får jag snart ett meddelande .. är det kallt ute? haha! Så i dag låg jag steget före. Inte superkallt, ingen sommar och inte lika kallt som i går. Så nu får hon tolka det lite som hon känner för haha!

I går kväll nåddes vi av ett mycket tråkigt besked. En vän till mig och sjömannen har hastigt lämnat oss i sjukdom. Det känns så overkligt , vi träffade honom för ett tag sen och han var så glad och såg fram emot att vi skulle ses alla igen. Nu hann vi inte med detta då kom hastigt och det inte gick att rädda honom. Älskade K, du kommer alltid ha en stor plats i våra hjärtan.

Sömnen har varit sådär i natt som ni kan förstå. Men jag känner mig ändå hyfsat utvilad. Som ni kan se så har jag gjort mig en latte nu på morgonen och den var inte alls så fantastisk som jag hade hoppats på. Den nya maskinen fungerar helt annorlunda gentemot våran tidigare. Och tror ni jag läste manualen? Absolut inte för det ska väl inte behövas på en kaffemaskin? Men jo, jag får svälja stoltheten och plocka fram manualen för att få koll på vad de röda plopparna är, vilken storlek man ska ha  .. För denna latte var ju nästintill kall, smaken var ok, men vem fan vill ha en kall latte på morgonen i vintertid?

Så i dag kommer det bli läsa manual och promenader med kamphunden. Jag ska eventuellt få träffa det nyaste tillskottet i familjen, min systerdotter Thea. Vi får se , jag väntar så dom vaknat ordentligt och får höra hur natten har varit och om dom är pigg på besök från guncle Totten. Kameran hänger med i fall jag åker dit såklart.  Jag tänker mig att min lillasyster älskar mig lite extra eftersom dom har äran att ha en fotograf i familjen. Jag och kamphunden har nedräkning, sjömannen kommer hem om 2 dagar. It will be a blast!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 25 november, 2018 at 23:56

    Jag beklagar er vän, så ledsamt.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.