Camping livet, Livsstil

Husvagnen, sol och Trelleborg Triathlon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och sjömannen packade det vi och kamphundarna behövde och så körde vi ner till husvagnen för att bara vara , mysa och slappna av. När vi kom ner var det inte så mycket sol men solen kom fram tillslut så vi har spenderat större delen av dagen ute i solen tillsammans med Anki.

Det visade sig att det var tävling här vid campingen i dag. Trelleborg triathlon så vi har kollat på det, njutit av lite rosé och bara hejat och kollat på tävlingen, vilket var riktigt trevligt.  Dom började med simning, sen 3 varv med cykel och slutligen 3 varv löpning. Ja det måste ha varit extra kämpigt med den underbara solen.

När vi snackade under dagen så kom vi fram till att vi ska äta middag tillsammans med Anki och Lars-Olle ikväll. Korvstroganoff och ris. Jag och sjömannen ska försöka oss på den polska sommarsalladen som Wanda bjöd på i går, sinnesjukt god. Lyxas vi med den så ska jag självklart bjuda på recept.  Nu håller sjömannen på skära upp ingredienserna, jag bloggar och kollar på objektiv. Åh fan att allt ska vara så jävla dyrt haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Annette 6 juni, 2016 at 17:14

  Ni är fina 😁 Kram på er båda. Och ja jag vill gärna ha receptet så länge det inte innehåller majonäs 😀

  • Reply tommytott 7 juni, 2016 at 17:01

   Recept kommer och det innehåller ingen majjo! 🙂

   Tack! 🙂

   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.