Livsstil

Sömn , kvavt och tomt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är stjärtisen vaken och kamphundarna släpper mig inte med blicken. Jag vaknade vid 11 och gick ut med dom och sen la vi oss igen och sov till kl 15. Jag vaknar upp helt svettigt för det är så varmt i lägenheten och ute är det så jävla kvavt och det skulle behöva komma ett rejält åskoväder med massivt regn för att lätta upp detta.

Pappas prinsessa Prada verkar inte må så bra i dag, hon ser ledsen och upplevs lite hängig så i skrivandes stund ligger hon i mitt knä och får lite extra kärlek medan de andra 2 huliganerna springer rundor i lägenheten.

Det är extremt tomt här hemma. Sjömannen var ju inte hemma när jag kom hem från jobb och nu har han jobbat ett par timmar så om 14 dagar så får jag se honom igen.  Resten av dagen är lugn, jag ska bara mysa med de små liven, fixa lite här hemma, kolla de sociala medierna och vila innan jag ger mig iväg för sista natten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 15 juni, 2016 at 16:40

    Hej totten. Du får inte önska åska för jag e ju skitarädd. Men ha de gott o så får jag väl stå ut med det😡😡😡😘😘😘o kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.