Fibromyalgi, Livsstil

Ernst-hugo 90+, löptik och jagad av gäss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att vakna klockan 7 med tårar som rinner och att jag verkligen inte tog mig ur sängen är fan inte kul. Men jag somnade om med tårarna rinnandes och vaknar upp med lite mindre värk, men fortfarande otroligt plågsamt , men jag tog mig upp och kunde ge kamphundarna mat och komma ut med dom.

Väl ute så släpper jag kamphundarna på gräset på innergården. Jag missar att där är 2 stora gäss och Gizmo får syn på dom och får upp farten och springer mot dom, men han vänder snabbt om och det är omvända roller, tur att pappa Totten stod nära och kunde rädda honom haha! Chanel är lite tjurig och syrran skickade sms i går och bad mig kolla henne då hon verkade ledsen. Hopp, hej och välkommen löp period, svullen fisk så det är nog tid för den kvinnliga tiden. Varför ska det alltid komma när sjömannen är på jobb ?  Prada är som vanligt – vill helst äta och sova, men det funkar ju inte.

Och som ni ser så är det ju aldrig en tråkig dag eller en dag som är sig lika hos bögarna bus.  Jag har tagit en extra värktablett och hoppas på att värken ger med sig lite. Jag glömde oxå ta på glasögonen på morgonen och när jag kom på dom så känns världen så mycket klarare, men det känns så fruktansvärt ovant och dessutom känns det som jag är konstant full  .. Onsdag och vet ni, det är bara en vecka kvar tills mitt sex on legs kommer hem! 😀

Det blir nog en bra dag trots allt! 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 30 mars, 2016 at 19:36

  Kanske läge för att ta en kull valpar denna gång? Vore väl härligt med en tredubblad huliganliga!

  • Reply tommytott 2 april, 2016 at 17:27

   Inga valpar här inte, Gizmo är kastrerad! Thanks god och Chanel är 8 år så nej inga valpar! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.